Om Oss

Askim Helse

Askim Helse eies av Steve Woldmo, Emilie Sørlie og Marlén Torp Lilleng og er en videreutvikling av Askim Osteopati, som Steve startet i 2005. Tidligere bestod Askim Osteopati av 4 osteopater og var den største, rene osteopatiklinikken i Østfold.

Ønsket om et større fagmiljø og samarbeid på tvers av profesjoner, gjorde at vi startet opp en tverrfaglig klinikk som nå har fått navnet Askim Helse. Her har vi satt sammen et team med forskjellige terapeuter, i tillegg tilbyr vi ulike typer gruppetrening, for å hjelpe deg som pasient til best mulig helse. Per i dag er vi fire osteopater, en naprapat, en massør og en coach og yogalærer som utgjør Askim Helse.

Vårt fokus er å se på helheten i behandlingen av deg som pasient, med både behandling, fysisk trening og mental trening. Vi er opptatt av alle aspektene ved god helse, både fysisk, psykisk og sosialt velvære. Hos oss skal du føle deg velkommen og kunne slappe av eller trene i gode omgivelser.

Vi er alltid på utkikk etter dyktige folk å samarbeide med, så er du en terapeut med god erfaring, godt humør og som ønsker å jobbe i en tverrfaglig klinikk, så ikke nøl med då ta kontakt.

Du er alltid velkommen til Askim Helse!

Våre ansatte

til toppen